Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med, del 2

·

Inför innebandysäsong 14/15 släpper Unihoc ett nytt innebandyblad, UNITY. Martin Östholm, Pixbo och innebandylandslaget, har under många år spelat med Unihoc Player-bladet men har nu bestämt sig för att testa det nya bladet Unity. Vi följer honom när han testar

Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med, del 1

·

Inför innebandysäsong 14/15 släpper Unihoc ett nytt innebandyblad, UNITY. Martin Östholm, Pixbo och innebandylandslaget, har under många år spelat med Unihoc Player-bladet men har nu bestämt sig för att testa det nya bladet Unity. Vi följer honom när han testar

Larnö lär känna Patrik Malmström, innebandyspelare. Del 1 av 2.

·

Daniel Larnö har lärt känna innebandyspelaren Patrik Malmström, dom pratar bland annat om Patriks innebandyklubba och hans tankar kring att vara petad från Jan Erik Vaaras innebandylandslag.

Klubbhuset träffar Kim Nilsson som byter innebandyklubba.

·

I början av maj träffade vi innebandyspelaren Kim Nilsson som till nästa säsong byter märke på sin innebandyklubba. Kim har länge spelat med Unihoc Featherlight men byter alltså nu till Salming!

Intervjuer från IBF Faluns omklädningsrum efter smfinalen i innebandy 2014

·

Efter smfinalen 2014 fick vi besöka IBF Faluns omklädningsrum, där tog bla Alexander Galante Carlström microfonen och började intervjua de andra spelarna i laget…

Klubbhuset är på Unihocs release-fest där Unihoc avslöjar en innebandynyhet!

·

Unihoc bjöd till fest och vi var där. I denna filmen får ni komma in bakom kulisserna på Unihocs release-fest när dom släpper en jättenyhet!

Projekt Klubbhuset Zone, en innebandyspelares klubba blir till.

·

Sista delen av serien där Klubbhuset tillsammans med Zone tar fram SSL-spelaren Patrik Malmströms innebandyklubba för innebandysäsongen 2013/2014. I dagens avsnitt får ni se den färdiga klubban samt höra vad Ptraik har att säga om den.

Klubbhuset visar upp och informerar om Unihoc Triangle, innebandyklubba

·

Informationsfilm av Unihocs nyhet till säsongen 13/14: Triangle. Ett triangelformat skaft som ger fördelar i bland annat skotten. Klubborna finns både i 26- och 29-flex, och med två olika innebandyblad.  

Warberg testar nya innebandyklubbor från EXEL, vi följer med!

·

Har du undrat hur det går till när SSL-lagen testar ut vilka innebandyklubbor dom ska spela med. Vi följde med EXELs säljare Jakob Gustafsson när han åkte till Varberg för att ha utprovning med SSL.laget Warbergs IC.

Projekt Klubbhuset Zone. En ssl-spelares innebandyklubba. Avsnitt 2.

·

Del 2 i vår seriem om hur en ssl-spelares klubba blir till. Idagens avsnitt kommer innebandyspelaren Patrik Malmström in i bilden och vi får se en första skiss av innebandyklubban! Men är det en skiss som det blir något av?

Projekt Klubbhuset Zone. En ssl-spelares innebandyklubba. Avsnitt 1.

·

Vi på klubbhuset har hittat ett hål i Zones serie med innebandyklubbor för säsongen 2013/2014. Dom har ingen bra innebandyklubba med 25-flex. Detta är skaftet som bla innebandyspelaren Patrik Malmström spelar med.. Följ vårt projekt där klubban tas fram. Ett

Larnö lär känna Alexander Galante Carlström, innebandyspelare i IBF Falun

·

I vår Larnö lär känna Alexander Galante Carlström är det viss SM-finalkänsla. Daniel Träffar Alexander dagen innan smfinalen i innebandy 2013 och hänger med honom i nästan 24 timmar. Detta är filmen som Daniel Larnö fick ihop.

TRAILER för Larnö lär känna Alexander Galante Carlström, SM-Final Special. Innebandyfilm.

·

Under smfinalhelgen 2013 följde Klubbhusets Daniel Larnö Alexander Galante Carlström på nära håll. Detta är trailern för det kommande avsnittet om världens bästa sniper: Galante Carlström!

Klubbhuset smygvisar Exels innebandygrejer för nästa säsong. Innebandyprodukter, nyheter!

·

Vi har kikat lite extra på innebandymärket Exels innebandyporodukter för nästa säsong, detta är smygfilmen. Visst ser man lite nya innebandyklubbor och innebandyblad!?

Klubbhuset “smyg”-förhandsvisar Oxdogs innebandyprodukter för säsongen 13/14

·

Oxdog är ett nytt innebandymärke på klubbhuset och här har vi en lite smygfilm där vi visar upp deras innebandyklubbor samt innebandyblad för nästa säsong. Mängder med innebandynyheter kort och gott.