Intervjuer från IBF Faluns omklädningsrum efter smfinalen i innebandy 2014

·

Efter smfinalen 2014 fick vi besöka IBF Faluns omklädningsrum, där tog bla Alexander Galante Carlström microfonen och började intervjua de andra spelarna i laget…

Projekt Klubbhuset Zone, en innebandyspelares klubba blir till.

·

Sista delen av serien där Klubbhuset tillsammans med Zone tar fram SSL-spelaren Patrik Malmströms innebandyklubba för innebandysäsongen 2013/2014. I dagens avsnitt får ni se den färdiga klubban samt höra vad Ptraik har att säga om den.

Projekt Klubbhuset Zone. En ssl-spelares innebandyklubba. Avsnitt 2.

·

Del 2 i vår seriem om hur en ssl-spelares klubba blir till. Idagens avsnitt kommer innebandyspelaren Patrik Malmström in i bilden och vi får se en första skiss av innebandyklubban! Men är det en skiss som det blir något av?

Larnö lär känna Alexander Galante Carlström, innebandyspelare i IBF Falun

·

I vår Larnö lär känna Alexander Galante Carlström är det viss SM-finalkänsla. Daniel Träffar Alexander dagen innan smfinalen i innebandy 2013 och hänger med honom i nästan 24 timmar. Detta är filmen som Daniel Larnö fick ihop.

TRAILER för Larnö lär känna Alexander Galante Carlström, SM-Final Special. Innebandyfilm.

·

Under smfinalhelgen 2013 följde Klubbhusets Daniel Larnö Alexander Galante Carlström på nära håll. Detta är trailern för det kommande avsnittet om världens bästa sniper: Galante Carlström!

Larnö lär känna Peter Forsberg del 3, fd ishockeyspelare med innebandyanknytning.

·

Tredje och sista delen i programserien där Daniel Larnö möter legenden Peter Foppa Forsberg. I dagens avsnitt visar Peter sin hook både på ishockeyklubban och innebandyklubban. Utöver detta så får vi höra hur Peter tänkte när det kommer till material.

Larnö lär känna Peter Forsberg del 2, ishockeyspelaren som nu mer sysslar med innebandyklubbor.

·

Del 2 av Klubbhuset och Daniel Larnös möte med legenden Peter “Foppa” Forsberg. I dagens avsnitt får ni svar på hur tävlingen slutar samt en hel del tips av Peter på hur han tänkte under sin karriär.

Larnö lär känna Peter Forsberg, ishockeyspelare men även innebandyspelare. Del 1

·

Daniel Larnö har träffat legenden Peter Forsberg, se när Daniel pratar med Peter om hans karriär, hör Peters tips på hur du blir en bättre idrottsman och missa inte tävlingarna killarna emellan! Detta är Larnö lär känna Peter Forsberg!

TRAILER: Larnö lär känna Peter Forsberg, ishockeyspelare och nu mer även innebandyspelare.

·

Världens bästa ishockeyspelare, Peter Forsberg #21, har äntligen fått en innebandyanknytning! Självklart ska Daniel Larnö lära känna Foppa! Vi kollar på Peters innebandyklubba och ishockeyklubba, hör om hans tankar kring hans hook samt tävlar mot honom! Missa inte Larnö lär

Innebandylandslagets Patrik Malmström ger dig 3 tips för ett bättre skott!

·

Inte nog med att vi fick innebandyspelaren Patrik Malmström att berätta om sin klubba, i dagens video ger han dig 3 tips som kommer förbättra ditt skott.

Klubbhuset träffar innebandylandslagets Patrik Malmström, innebandyspelare.

·

Vi har träffat innebandyspelaren Patrik Malmström, han får berätta om sitt fantastiska mål i vm-finalen mot finland 2012. Vi kollar vilken innebandyklubba han spelar med och självklart berättar Patrik hur han tänker när han hookar sitt innebandyblad.

Larnö lär känna Henrik Quist, innebandyspelare i Pixbo och innebandylandslaget.

·

Det finns många viktiga innebandyspelare i det svenska innebandylandslaget, men den viktigaste av de alla är Pixbos Henrik Quist. I dagen avsnitt av Larnö lär känna får vi träffa honom närmare.

Trailer för Larnö lär känna Henrik Quist, innebandyspelare i Pixbo.

·

På måndag 3 december släpper vi hela avsnittet men idag får ni ser trailern med Henrik Quist!

Larnö lär känna Peter Runnestig, innebandyspelare med zorro som specialité.

·

I dagens avsnitt av Larnö lär känna träffar vi Peter Runnestig, världens genom tiderna bästa zorrospelare. Peter berättar vad han tycker om zorrofinter och hur det känns att möta sitt gamla lag Pixbo/Wallenstam.

Del 2 av Larnö lär känna Mattias Samuelsson, Storvreta IBK Innebandyspelare.

·

Sugen på att höra om Mattias klubba? Hur tänker en innebandyspelare i landslagsklass precis innan match? Hur är det att spela med Mika Kohonen? Detta är några av frågorna som vi får svar på i dagens avsnitt av Larnö lär