Kalle & Daniel gör en innebandyklubba, feat. Kalle Brännberg & Zone del 4 av 4.

·

Sista delen av programserien där Daniel Larnö och Karl Andersson gör en innebandyklubba ihop med leverantören Zone från Mölnlycke nära Göteborg. I dagens avsnitt får ni se den färdiga innebandyklubban samt höra killarnas åsikter om den samma.

Exel berättar om Nya Gravity, innebandyklubba

·

Daniel har träffat innebandyleverantören Exel för att höra med dom om deras nya innebandyklubba, GRAVITY. Gravity ska vara en superlätt innebandyklubba och en glädjande nyhet är att den kommer i även 23mm flex. Exakt vikt får vi återkomma till med

Daniel & Kalle gör en innebandyklubba feat. Kalle Brännberg och Zone, del 3 av 4.

·

Märke, modell och flex är bestämt men i dagens avsnitt börjar killarna prata om vilken design det ska vara på innebandyklubban..

Daniel & Kalle gör en innebandyklubba, feat Kalle Brännberg Zone, Del 2

·

Så var det då dax för del 2 i serien där vi får följa Daniel Larnö och Kalle Andersson där dom, tillsammans med innebandylvereantören ZONE, gör en innebandyklubba. I dagens avsnitt får vi reda på vilken innebandyklubba det blir, vilket

Salming om Viper, innebandysko

·

Salming berättar i dagens video om sina tankar kring innebandyskon Viper, självklart kommer det även en recension av skon. Daniel lovar att den kommer inom ett par veckor.

Unihoc har releasefest!

·

Daniel tog med sig Kalle som kameran och gick på fest! Innebandyfest för Unihoc skulle släppa ännu en stor innebandynyhet! och det var inte vilken nyhet som helst, dom kommer till säsongen 15/16 släppa en ny innebandyklubba och den kommer

Kim Nilsson berättar om sin nya innebandyklubba från Salming.

·

i dagens film berättar kim om sin nya Kickzone kluybba från Salming. Larnö ställer frågor om kims innebandyblad, vilken grepplinda han använder och mycket mycket mer innebandyfrågor.

Klubbhuset är på Unihocs release-fest där Unihoc avslöjar en innebandynyhet!

·

Unihoc bjöd till fest och vi var där. I denna filmen får ni komma in bakom kulisserna på Unihocs release-fest när dom släpper en jättenyhet!

Projekt Klubbhuset Zone, en innebandyspelares klubba blir till.

·

Sista delen av serien där Klubbhuset tillsammans med Zone tar fram SSL-spelaren Patrik Malmströms innebandyklubba för innebandysäsongen 2013/2014. I dagens avsnitt får ni se den färdiga klubban samt höra vad Ptraik har att säga om den.

Klubbhuset visar upp och informerar om Unihoc Triangle, innebandyklubba

·

Informationsfilm av Unihocs nyhet till säsongen 13/14: Triangle. Ett triangelformat skaft som ger fördelar i bland annat skotten. Klubborna finns både i 26- och 29-flex, och med två olika innebandyblad.  

Warberg testar nya innebandyklubbor från EXEL, vi följer med!

·

Har du undrat hur det går till när SSL-lagen testar ut vilka innebandyklubbor dom ska spela med. Vi följde med EXELs säljare Jakob Gustafsson när han åkte till Varberg för att ha utprovning med SSL.laget Warbergs IC.

Projekt Klubbhuset Zone. En ssl-spelares innebandyklubba. Avsnitt 2.

·

Del 2 i vår seriem om hur en ssl-spelares klubba blir till. Idagens avsnitt kommer innebandyspelaren Patrik Malmström in i bilden och vi får se en första skiss av innebandyklubban! Men är det en skiss som det blir något av?

Projekt Klubbhuset Zone. En ssl-spelares innebandyklubba. Avsnitt 1.

·

Vi på klubbhuset har hittat ett hål i Zones serie med innebandyklubbor för säsongen 2013/2014. Dom har ingen bra innebandyklubba med 25-flex. Detta är skaftet som bla innebandyspelaren Patrik Malmström spelar med.. Följ vårt projekt där klubban tas fram. Ett

Klubbhuset smygvisar Exels innebandygrejer för nästa säsong. Innebandyprodukter, nyheter!

·

Vi har kikat lite extra på innebandymärket Exels innebandyporodukter för nästa säsong, detta är smygfilmen. Visst ser man lite nya innebandyklubbor och innebandyblad!?

Klubbhuset “smyg”-förhandsvisar Oxdogs innebandyprodukter för säsongen 13/14

·

Oxdog är ett nytt innebandymärke på klubbhuset och här har vi en lite smygfilm där vi visar upp deras innebandyklubbor samt innebandyblad för nästa säsong. Mängder med innebandynyheter kort och gott.