Helgtipset v.5, Daniels avsnitt.

·

I denna veckans helgtips får vi lära känna Daniel Larnö lite extra! missa heller inte alla fina kampanjer som vi bjuder på!

KH utbildning, Oscar lundin berättar hur man skjuter handledsskott

·

Innebandytränaren Oscar Lundin leder SSL-laget Warberg IC normalt. Men idag hjälper han oss alla med hur man skjuter handledsskot i innebandy. Se filmen och lär dig några enkla träningstips som kommer hjälpa dig med ditt handledsskott.

Klubbhusets Helgtips v4, Kalles avsnitt

·

I dagens Helgtips får vi lära känna Karl Kalle Andersson lite närmre och inte nog med det! Vi bjuder även på hela 5 kampanjer på innebandyklubbor och innebandyblad! Nästa vecka får vi lära känna Daniel Larnö lite närmre.

KH utbildning, Oscar Lundin berättar hur man skjuter dragskott.

·

Oscar lundin är innebandytränare för SSL-laget Warberg IC och ebn av många duktiga ledare på Warbergslägret. han har tänkt och tänker väldigt mycket på hur en fin skott-teknik ser ut, hur man skjuter bra och hårda dragskott i innebandy.

Helgtipset v.3, säsongspremiär

·

Äntligen är killarna tillbaka! I dagens helgtips får Kalle uppleva riktig kyla men även riktig kärlek.. Självklart har vi även kampanjer på bra innebandyprodukter!

Klubbhuset och Larnö visar innebandytrix.

·

Det är många om frågar om detta trixet som får innebandybollen att flyga upp och därför har Daniel Larnö gjort en liten innebandyvideo där han enbart visar detta trixet. Nu vet ni hur man gör, så då är det bara

Klubbhusets videoblogg, information om kampanjer och Helgtipset

·

Daniel gör en kort videoblogg om fortsatta kampanjer på vissa innebandyklubbor samt information om att Helgtipset kommer tillbaks nästa fredag!

Detaljer. David Gillek om avslutet med målgaranti.

·

Mullsjös David Gillek hjälper oss i dagens avsnitt av detaljer med en kontringsvariant som ger oss målgaranti! Underbart!

Klubbhusets videoblogg feat. Daniel Larnö, kampanjinfo!

·

Nu är det nytt år och då har vi Gothia Cup och Storvreta cup vilket gör att vi har lite kampanjpriser på utvalda innebandyprodukter!

Detaljer Matte Samuelsson om att kontra i innebandy.

·

Innebandylanbdslagets och Storvretas Mattias Samuelsson ger er i dagens detaljerfilm tips om hur man siom innebandyback ska tänka när man kontrar.

Innebandylandslagets utrustning del 2

·

Daniel Larnö var på vm-finalen i innebandy men fick inte göra en video från matchen pga rättigheter. Därför fotade han och satte ihop en form av video där vi visar upp innebandylandslagets innebandyklubbor och innebandyskor.

Svenska innebandylandslagets utrustning.

·

Daniel Larnö var på innebanbandymatchen mellan Sverige och Finlkand. Han fotade delar av det svenska innebandylandslagets utrustning. Vilka innebandyklubbor och innebandyskor har egentligen de svenska spelarna? Se videon och få svaret poå vad några av dom använder!

Detaljer. Östholm om att ta på sig landslagströjan.

·

Martin Östholm är en av de bästa innebandspelarna i Sverige för tillfället, kanske den bästa backen vi har. I dagens innebandyvideo berättar han om hur det känns att ta på sig landslagströjan från Asics.

Larnö testar: Frukosten som herrlandslaget ska äta under innebandy-VM

·

Tidig morgon när Daniel Larnö tar sig till vakra hotell Scnadic Opalen i centrala Göteborg. Idag ska han, och kollegan Kalle, testa frukosten som det svenska innebandylandslaget ska äta under innebandyvm.

Klubbhusets Helgtips v.48, säsongsavslutning

·

Sista avsnitet av omåttligt populära innebandyprogrammet Helgtipset. Iallafall för det här året… Killarna visar dom populäraste och hetaste innebandyklubborna (som finns i lager på Klubbbhuset) just nu! Unihoc, Fatpipe, exel och Salming är alla med på denna innebandyklubba-lista som enbart