Helgtipset 100 dagar, del 1

·

Ett litet nytt grepp på vårt populära program HELGTIPSET. Helt oseriöst innebandyprogram men med massa fina erbjudanden, varje vecka!

Detaljer-Matte Samuelsson om att försvara i ryggen på forwarden

·

Innebandyspelaren Mattias Samuelsson, från Storvreta IBK, berättar i dagens Detaljer om hur han tänker när han hamnar i ryggen på en forward.

Träffbild: Alexander Galante Carlström, innebandyspelare

·

Daniel Larnö har träffat IBF Faluns Alexander Galante Carlström och gjort lite olika innebandyfilmer med honom. Detta är en del i recensionen av innebandyklubban Exel Galante 3 som Alexander själv recenserat för oss på Klubbhuset

Detaljer-Oscar Lundin om avslut.

·

Warberg Ics tränare Oscar Lundin ger er i dagens “Detaljer” sin syn på bästa avslutet vid ett friläge i innebandy. Vi ger er inte målgaranti men med hjälp av Oscars tips känns det som ni har alla möjligheter att överlista

Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med, del 2

·

Inför innebandysäsong 14/15 släpper Unihoc ett nytt innebandyblad, UNITY. Martin Östholm, Pixbo och innebandylandslaget, har under många år spelat med Unihoc Player-bladet men har nu bestämt sig för att testa det nya bladet Unity. Vi följer honom när han testar

Klubbhusets videoblogg feat Chefen och Larnö

·

Chefen har information gällande klubbhusets nya innebandybutik i Umeå. De 100 första som kommer till innebandybutiken får en KH Grip grå helt gratis, du måste inte ens handla något! Vi ses på Formvägen 6 i Umeå!

Videoblogg, EFTER semestern-videobloggen med Daniel Larnö.

·

Daniel är tillbaks efter sin semester och kickar igån det hela med en lite videoblogg. Välkomna till innebandysäsongen 2014/2015, NU KÖR VI!

Larnö lär känna Patrik Malmström, innebandyspelare. Del 1 av 2.

·

Daniel Larnö har lärt känna innebandyspelaren Patrik Malmström, dom pratar bland annat om Patriks innebandyklubba och hans tankar kring att vara petad från Jan Erik Vaaras innebandylandslag.

Klubbhuset träffar Kim Nilsson som byter innebandyklubba.

·

I början av maj träffade vi innebandyspelaren Kim Nilsson som till nästa säsong byter märke på sin innebandyklubba. Kim har länge spelat med Unihoc Featherlight men byter alltså nu till Salming!

Nya Studio Kh del 6, innebandyprogram

·

Idag får Daniel sin första göäst för säsongen. det är Kalle Brännberg från Zone som kommer på besök och killarna pratar om Zones nya innebandyblad Hyper!

Nya Studio KH, innebandyprogram del 4

·

Ännu ett innebandyavsnitt av populär Studio KH! Idag pratas det om nya Salming X-shaft Tourlite TipCurve en innebandyklubba som är helt unik för Klubbhuset!

Nya Studio KH, del 3

·

I dagens program pratar Daniel och Magnus om innebandyspelaren Alexander Galante Carlströms innebandyklubba för säsongen 2014/2015.

Helgtipset v.19, innebandytips

·

Dagens helgtips är liiite inspirerat av klädbutiken Dressman… Kalle saknas men Daniel har fått med sig lite andra killar och det avslöjas 2 jättenyheter! Klubbhuset öppnar ny innebandybutik i Umeå och Daniel visar upp en helt ny innebandyklubba från Salming!

Nya Studio KH, innebandyprogram Del 2

·

I dagens Studio pratar vi om poängligavinnaren, Patrik Malmströms, innebandyklubba. En innebandyklubba från Zone som har ett rakt skaft och som seniorklubba finns med 25mm flerx. En nyhet för året är att den även kommer som juniorklubba där flexen kommer

Nya Studio KH, innebandyprogram. Del 1

·

Vi testar att kicka igång vårt Studio-program igen. Denna gången lite kortare och med totalfokus på innebandyprodukter. I första avsnittet pratar vi om Martin Östholms innebandyklubba: Unihoc Curve 2.0 Östholm edt.