Klubbhusets videoblogg feat Chefen och Larnö

·

Chefen har information gällande klubbhusets nya innebandybutik i Umeå. De 100 första som kommer till innebandybutiken får en KH Grip grå helt gratis, du måste inte ens handla något! Vi ses på Formvägen 6 i Umeå!

Videoblogg, EFTER semestern-videobloggen med Daniel Larnö.

·

Daniel är tillbaks efter sin semester och kickar igån det hela med en lite videoblogg. Välkomna till innebandysäsongen 2014/2015, NU KÖR VI!

Larnö lär känna Patrik Malmström, innebandyspelare. Del 1 av 2.

·

Daniel Larnö har lärt känna innebandyspelaren Patrik Malmström, dom pratar bland annat om Patriks innebandyklubba och hans tankar kring att vara petad från Jan Erik Vaaras innebandylandslag.

Klubbhuset träffar Kim Nilsson som byter innebandyklubba.

·

I början av maj träffade vi innebandyspelaren Kim Nilsson som till nästa säsong byter märke på sin innebandyklubba. Kim har länge spelat med Unihoc Featherlight men byter alltså nu till Salming!

Nya Studio Kh del 6, innebandyprogram

·

Idag får Daniel sin första göäst för säsongen. det är Kalle Brännberg från Zone som kommer på besök och killarna pratar om Zones nya innebandyblad Hyper!

Nya Studio KH, innebandyprogram del 4

·

Ännu ett innebandyavsnitt av populär Studio KH! Idag pratas det om nya Salming X-shaft Tourlite TipCurve en innebandyklubba som är helt unik för Klubbhuset!

Nya Studio KH, del 3

·

I dagens program pratar Daniel och Magnus om innebandyspelaren Alexander Galante Carlströms innebandyklubba för säsongen 2014/2015.

Helgtipset v.19, innebandytips

·

Dagens helgtips är liiite inspirerat av klädbutiken Dressman… Kalle saknas men Daniel har fått med sig lite andra killar och det avslöjas 2 jättenyheter! Klubbhuset öppnar ny innebandybutik i Umeå och Daniel visar upp en helt ny innebandyklubba från Salming!

Nya Studio KH, innebandyprogram Del 2

·

I dagens Studio pratar vi om poängligavinnaren, Patrik Malmströms, innebandyklubba. En innebandyklubba från Zone som har ett rakt skaft och som seniorklubba finns med 25mm flerx. En nyhet för året är att den även kommer som juniorklubba där flexen kommer

Nya Studio KH, innebandyprogram. Del 1

·

Vi testar att kicka igång vårt Studio-program igen. Denna gången lite kortare och med totalfokus på innebandyprodukter. I första avsnittet pratar vi om Martin Östholms innebandyklubba: Unihoc Curve 2.0 Östholm edt.

Klubbhusetshelgtips v.18, innebandytips

·

Vi presenterar 2 till nya innebandyklubbor för säsong 2014/2015. Vi har fått in Pixbos Martin Östholm samt IBF Faluns Alexander Galante Carlström. Grymt roligt för oss att jobbamed innebandylandslagets stjärnor!

Klubbhusets Helgtips v.17, innebandytips

·

I dagens helgtips släpper killarna en jättegrej! Vi har gjort klart med IBF Faluns Alexander Galante Carlström, vi kommer göra hans innebandyklubba för nästa säsong. GALANTE 3 finns nu att förbeställa på http://klubbhuset.com/

Recension Smfinalen 2014

·

Daniel var på smfinalen i innebandy 2014. Han, tillsammans med Kalle testade det mesta i arenan och skrapade ihop en recension på det hela.

Klubbhusets Helgtips v.16, superkampanjer!!

·

Vi kickar idag igång vår “Vår-REA” som består av massa erbjudanden på innebandygrejer! Innebandyklubbor och andra innebandyprodukter till reapris!

Intervjuer från IBF Faluns omklädningsrum efter smfinalen i innebandy 2014

·

Efter smfinalen 2014 fick vi besöka IBF Faluns omklädningsrum, där tog bla Alexander Galante Carlström microfonen och började intervjua de andra spelarna i laget…