Innebandylandslagets utrustning del 2

·

Daniel Larnö var på vm-finalen i innebandy men fick inte göra en video från matchen pga rättigheter. Därför fotade han och satte ihop en form av video där vi visar upp innebandylandslagets innebandyklubbor och innebandyskor.

Svenska innebandylandslagets utrustning.

·

Daniel Larnö var på innebanbandymatchen mellan Sverige och Finlkand. Han fotade delar av det svenska innebandylandslagets utrustning. Vilka innebandyklubbor och innebandyskor har egentligen de svenska spelarna? Se videon och få svaret poå vad några av dom använder!

Detaljer. Östholm om att ta på sig landslagströjan.

·

Martin Östholm är en av de bästa innebandspelarna i Sverige för tillfället, kanske den bästa backen vi har. I dagens innebandyvideo berättar han om hur det känns att ta på sig landslagströjan från Asics.

Larnö testar: Frukosten som herrlandslaget ska äta under innebandy-VM

·

Tidig morgon när Daniel Larnö tar sig till vakra hotell Scnadic Opalen i centrala Göteborg. Idag ska han, och kollegan Kalle, testa frukosten som det svenska innebandylandslaget ska äta under innebandyvm.

Klubbhusets Helgtips v.48, säsongsavslutning

·

Sista avsnitet av omåttligt populära innebandyprogrammet Helgtipset. Iallafall för det här året… Killarna visar dom populäraste och hetaste innebandyklubborna (som finns i lager på Klubbbhuset) just nu! Unihoc, Fatpipe, exel och Salming är alla med på denna innebandyklubba-lista som enbart

Larnö testar: Svenska omklädningsrummet under innebandy-VM 2014

·

Daniel Larnö har tagit sig in vmarenan Scandinavium för att testa det svenska innebandylandslagets omklädningsrum. Även ledarrummet, där förbundskaptenen Jan Erik Vaara kan vara lite ifred, testas. Men är detta ett omklädningsrum som komer hjälpa det svenska innebandylandslaget mot guldet? 

Detaljer. Galante om sitt bästa skottläge.

·

Innebandyspelare Alexander Galante Carlström berättar i dagen innebandyvideo om hur han tänker när han får ett bra skottläge under innebandymatch. Vi är ute på innebandyplanen och Galante visar med hjälp av sin vita Exel innebandyklubba Galante 3 exakt hur han

Helgtipset v.47 – Innebandyhookar och Galante 4

·

Idag släpper vi ännu en innebandynyhet!! Det är innebandyspelare Alexander Galante Carlström som nu lagom inför innebandyvm ska byta innebandyklubba! Han byter från Galante 3 till den nya och färggladare versionen Galante 4! Daniel Larnö och Kalle visar i dagens

Larnö testar: Hotellrummen som landslaget bor på under innebandyvm 2014

·

Daniel Larnö har varit på det centralt belägna hotelet Scandic Opalen för att testa rummen som det svenska innebandylandslaget kommer på på under vm i Göteborg 2014. Se hur landslaget bor och hör vad Larnö tycker om sängen, toaletten och

Detaljer-David Gillek om att brunka i sarghörnet.

·

Mullsjös David Gillek ger sina bästa tips på hur man tar sig loss ifrån sarghörnet. Se innebandyvideon där han snurrar upp vår egen Daniel Larnö på ett enkelt sätt.

Larnö lär känna Kim Nilsson, innebandyspelare

·

Daniel Har träffat innebandyspelaren Kim Nillsson som är innebandyproffs i Schweiziska Grasshoppers.

Helgtipset v.46, TRAILER: Larnö lär känna Kim Nilsson, innebandyspelare

·

Daniel Larnö har varit nere i Schweiz och Zürich för att träffa den grymma innebandyspelaren Kim Nilsson! Kim är en av världens bästa innebandyspelare och han berättar för Larnö om sin innebandyklubba och hur han tänker när han spelar innebandymatch.

Kim Nilsson berättar om sin nya innebandyklubba från Salming.

·

i dagens film berättar kim om sin nya Kickzone kluybba från Salming. Larnö ställer frågor om kims innebandyblad, vilken grepplinda han använder och mycket mycket mer innebandyfrågor.

Innebandy-Detaljer Matte Samuelsson om hans position i PP

·

Den briljanta innebandybacken Mattias Samuelsson ger er här några knep och tankar soim han har rörande hans position i Power Play. Ska man skjuta ett skott i krysset eller lägga en vacker smörpass till en lagkompis? I innebandylaget Storvreta står

Helgtipset v.45, Nanoooooooo

·

Ny vecka nytt innebandytips. Daniel har varit utomlands och Kalle testar sin “härliga” sångröst….