Klubbhusets Helgtips v4, Kalles avsnitt

·

I dagens Helgtips får vi lära känna Karl Kalle Andersson lite närmre och inte nog med det! Vi bjuder även på hela 5 kampanjer på innebandyklubbor och innebandyblad! Nästa vecka får vi lära känna Daniel Larnö lite närmre.

Helgtipset v.3, säsongspremiär

·

Äntligen är killarna tillbaka! I dagens helgtips får Kalle uppleva riktig kyla men även riktig kärlek.. Självklart har vi även kampanjer på bra innebandyprodukter!

Klubbhusets Helgtips v.48, säsongsavslutning

·

Sista avsnitet av omåttligt populära innebandyprogrammet Helgtipset. Iallafall för det här året… Killarna visar dom populäraste och hetaste innebandyklubborna (som finns i lager på Klubbbhuset) just nu! Unihoc, Fatpipe, exel och Salming är alla med på denna innebandyklubba-lista som enbart

Helgtipset v.47 – Innebandyhookar och Galante 4

·

Idag släpper vi ännu en innebandynyhet!! Det är innebandyspelare Alexander Galante Carlström som nu lagom inför innebandyvm ska byta innebandyklubba! Han byter från Galante 3 till den nya och färggladare versionen Galante 4! Daniel Larnö och Kalle visar i dagens

Helgtipset v.46, TRAILER: Larnö lär känna Kim Nilsson, innebandyspelare

·

Daniel Larnö har varit nere i Schweiz och Zürich för att träffa den grymma innebandyspelaren Kim Nilsson! Kim är en av världens bästa innebandyspelare och han berättar för Larnö om sin innebandyklubba och hur han tänker när han spelar innebandymatch.

Helgtipset v.45, Nanoooooooo

·

Ny vecka nytt innebandytips. Daniel har varit utomlands och Kalle testar sin “härliga” sångröst….

Helgtipset v.44, Kalle Cam

·

Kalle får köra dagens Helgtips själv för Daniel måste spela in en informationsfilm om världens lättaste innebandyklubba: Salming Q1 Tourlite Aero 27. Det blir ett Kalle Cam-helgtips!

Helgtipset v.43, innebandytips

·

Kalle öppnar ett paraply inne i Klubbhusets innebandybutik i Göteborg och vi vet ju alla vad det betyder… Otur.

Klubbhusets Helgtips v.42

·

Vi är tillbaks i det gamla helgtipset igen. Idag ska vi bla presentera en innebandynyhet från Unihoc!

Helgtipset 100 dagar, del 5

·

Ännu en innebandynyhet släpps i Helgtipset! Nu har du möjlighet att förbeställa Ssvenska innebandylandslagets matchtröja från vår hemsida!

Helgtipset 100 dagar, del 4

·

Kalle är tillbkas och vi presenterar en nyutvecklad innebandyklubba från Unihoc, en Klubbhuset-favorit!

Helgtipset 100 dagar, del 2

·

Del 2 av höstens helgtips och Kalle är sjuk… Man kan säga att Daniel får dra det tunga lasset i dagens episod där det bland annat är nomineringsdax…. Sen får ni ju inte missa alla fina kampanjer som killarna bjuder

Helgtipset 100 dagar, del 1

·

Ett litet nytt grepp på vårt populära program HELGTIPSET. Helt oseriöst innebandyprogram men med massa fina erbjudanden, varje vecka!

Helgtipset v.19, innebandytips

·

Dagens helgtips är liiite inspirerat av klädbutiken Dressman… Kalle saknas men Daniel har fått med sig lite andra killar och det avslöjas 2 jättenyheter! Klubbhuset öppnar ny innebandybutik i Umeå och Daniel visar upp en helt ny innebandyklubba från Salming!

Klubbhusetshelgtips v.18, innebandytips

·

Vi presenterar 2 till nya innebandyklubbor för säsong 2014/2015. Vi har fått in Pixbos Martin Östholm samt IBF Faluns Alexander Galante Carlström. Grymt roligt för oss att jobbamed innebandylandslagets stjärnor!