Helgtipset v.19, innebandytips

·

Dagens helgtips är liiite inspirerat av klädbutiken Dressman… Kalle saknas men Daniel har fått med sig lite andra killar och det avslöjas 2 jättenyheter! Klubbhuset öppnar ny innebandybutik i Umeå och Daniel visar upp en helt ny innebandyklubba från Salming!

Klubbhusetshelgtips v.18, innebandytips

·

Vi presenterar 2 till nya innebandyklubbor för säsong 2014/2015. Vi har fått in Pixbos Martin Östholm samt IBF Faluns Alexander Galante Carlström. Grymt roligt för oss att jobbamed innebandylandslagets stjärnor!

Klubbhusets Helgtips v.17, innebandytips

·

I dagens helgtips släpper killarna en jättegrej! Vi har gjort klart med IBF Faluns Alexander Galante Carlström, vi kommer göra hans innebandyklubba för nästa säsong. GALANTE 3 finns nu att förbeställa på http://klubbhuset.com/

Klubbhusets Helgtips v.16, superkampanjer!!

·

Vi kickar idag igång vår “Vår-REA” som består av massa erbjudanden på innebandygrejer! Innebandyklubbor och andra innebandyprodukter till reapris!

Klubbhusets Helgtips v.15, SM-finalzpezial!!

·

2-pack på KH Grip hittar du här: http://klubbhuset.com/klubbhuset/kh-grip-2-pack-helgtips-kampanj.html

Klubbhusets Helgtips v.14, innebandytips.

·

I dagens helgtips kör vi vits-humor. Ju sämre vits ju bättre…. Men självklart har vi även lyckats klämma in ett par innebandykampanjer.

Klubbhusets Helgtips v.13, innebandytips

·

Äntligen är det dax för Exelvecka! Massor av fina priser på innebandygrejer!

Klubbhusets helgtips v.12, innebandytips

·

Dagens Helgtips går i selfiens tecken!

Klubbhusets Helgtips för v.10, innebandytips.

·

Daniel avslöjar i dagens helgtips en fantastiskt nyhet! Det blir en ny dokumentär om ett innebandylag! På måndag släpper vi trailern för denna säsongens Dokumentär inside.. Som sponsor detta året har vi lyckats få: http://instagram.com/exelsverige# in och följ dom!

Klubbhusets Helgtips v.9, innebandytips

·

Kalle visar sitt vackra ansikte och killarna går in i en liten battle om vem som ger den bästa kampanjen..

Helgtipset v. 8, innebandytips.

·

Kalle fortfarande borta men Danie presterar ett fantastiskt bra pris på Salming KH Tourlite och i slutet dyker en viss nors skidåkare upp…

Helgtipset gör säsongspremiär!

·

Äntligen är HELGTIPSET tillbaks!

Klubbhusets helgtips v.17, innebandytips.

·

I dagens helgtips kommer allas vår Kalle tillbaks! Och inte nog med det, killarna visar upp nästa års absoluts snyggaste innebandyklubvba, Klubbhuset Bamboo 2. Missa inte helgtipset denna veckan!!

Klubbhusets Helgtips v.16, SM-Final Special! Innebandytips

·

Vår sammarbetsförening IBF Falun vann förra veckan SM Guld för innebandyherrar! Detta är vårt hyllningshelgtips för IBF Falun! Om din förening vill inleda ett sammarbete med oss på Klubbhuset är det bara att maila pontus@klubbhuset.com så hjälper han er med

Klubbhusets helgtips v.15, innebandytips med bra priser.

·

Sm-final-vecka och vi är hetare än någonsin! Kolla helgtipset för att ta del av veckans bästa priser på innebandyklubbor och andra fina innebandytips.