Klubbhusets Helgtips v.16, superkampanjer!!

·

Vi kickar idag igång vår “Vår-REA” som består av massa erbjudanden på innebandygrejer! Innebandyklubbor och andra innebandyprodukter till reapris!

Klubbhusets Helgtips v.15, SM-finalzpezial!!

·

2-pack på KH Grip hittar du här: http://klubbhuset.com/klubbhuset/kh-grip-2-pack-helgtips-kampanj.html

Klubbhusets Helgtips v.14, innebandytips.

·

I dagens helgtips kör vi vits-humor. Ju sämre vits ju bättre…. Men självklart har vi även lyckats klämma in ett par innebandykampanjer.

Klubbhusets Helgtips v.13, innebandytips

·

Äntligen är det dax för Exelvecka! Massor av fina priser på innebandygrejer!

Klubbhusets helgtips v.12, innebandytips

·

Dagens Helgtips går i selfiens tecken!

Klubbhusets Helgtips för v.10, innebandytips.

·

Daniel avslöjar i dagens helgtips en fantastiskt nyhet! Det blir en ny dokumentär om ett innebandylag! På måndag släpper vi trailern för denna säsongens Dokumentär inside.. Som sponsor detta året har vi lyckats få: http://instagram.com/exelsverige# in och följ dom!

Klubbhusets Helgtips v.9, innebandytips

·

Kalle visar sitt vackra ansikte och killarna går in i en liten battle om vem som ger den bästa kampanjen..

Helgtipset v. 8, innebandytips.

·

Kalle fortfarande borta men Danie presterar ett fantastiskt bra pris på Salming KH Tourlite och i slutet dyker en viss nors skidåkare upp…

Helgtipset gör säsongspremiär!

·

Äntligen är HELGTIPSET tillbaks!

Klubbhusets helgtips v.17, innebandytips.

·

I dagens helgtips kommer allas vår Kalle tillbaks! Och inte nog med det, killarna visar upp nästa års absoluts snyggaste innebandyklubvba, Klubbhuset Bamboo 2. Missa inte helgtipset denna veckan!!

Klubbhusets Helgtips v.16, SM-Final Special! Innebandytips

·

Vår sammarbetsförening IBF Falun vann förra veckan SM Guld för innebandyherrar! Detta är vårt hyllningshelgtips för IBF Falun! Om din förening vill inleda ett sammarbete med oss på Klubbhuset är det bara att maila pontus@klubbhuset.com så hjälper han er med

Klubbhusets helgtips v.15, innebandytips med bra priser.

·

Sm-final-vecka och vi är hetare än någonsin! Kolla helgtipset för att ta del av veckans bästa priser på innebandyklubbor och andra fina innebandytips.

Helgtipset v.14, innebandytips med sjuuuka priser på innebandygrejer.

·

Helgtipset är här! Idag bjuder vi på fantastiska erbjudanden på innebandygrejer! Trevlig helg! Om du vill handla någon av erbjudandena gör du det bäst på: http://klubbhuset.com/

Påskhelgtipset v.13, innebandytips

·

Helgtipset kör påskstil.. Inte nog med att det är en massa fina erbjudanden på innebandyklubbor, chefen är med och klär ut sig som påskkärring! Missa inte detta!

Helgtipset v.12. Innebandytips som inte är riktigt som alla andra..

·

Riktigt kortistips denna veckan. Daniel håller på att klippa ihop dokumentärserien om innebandylaget Storvreta och Kalle är allt jämt ledig.