Det seriösa Helgtipset v.9, innebandyprogram.

·

Förra veckan hade vi 2 ninjor på besök, Helgtipset blev helt enkelt för oseriöst.. men nu är Daniel Larnö och Kalle tillbaka och dom är seriösare än någonsin! Härligt!!

Helgtipset v.8, innebandytips

·

Idag är det 2 Ninjor som håller i Helgtipset.. Dom visar karatesparkar och hur man hanterar en innebandyklubba. Förlåt. Jag menar ett svärd..

Helgtipset v.7, innebandytips

·

I dagens helgtips får ni höra Daniel och Kalles innersta tankar om Klubbhusets innebandybutik i Göteborg. hur bra är butiken och framförallt är priset på innebandyklubborna bra? Kan killarna ändra priset kanske? Kan det vara så att en massa innebandyklubbor

Helgtipset v.6, innebandytips

·

Denna veckan lanserar vi, förutom bra erbjudanden, en rolig instagramgrej. Vi kommer varje vecka göra en shout out, på vår instagram, bland alla instagrambilder som är hashtaggade med #viälskarinnebandy Bilden vi väljer kommer vara den som inspirerat oss mest den

Helgtipset v.5, Daniels avsnitt.

·

I denna veckans helgtips får vi lära känna Daniel Larnö lite extra! missa heller inte alla fina kampanjer som vi bjuder på!

Klubbhusets Helgtips v4, Kalles avsnitt

·

I dagens Helgtips får vi lära känna Karl Kalle Andersson lite närmre och inte nog med det! Vi bjuder även på hela 5 kampanjer på innebandyklubbor och innebandyblad! Nästa vecka får vi lära känna Daniel Larnö lite närmre.

Helgtipset v.3, säsongspremiär

·

Äntligen är killarna tillbaka! I dagens helgtips får Kalle uppleva riktig kyla men även riktig kärlek.. Självklart har vi även kampanjer på bra innebandyprodukter!

Klubbhusets Helgtips v.48, säsongsavslutning

·

Sista avsnitet av omåttligt populära innebandyprogrammet Helgtipset. Iallafall för det här året… Killarna visar dom populäraste och hetaste innebandyklubborna (som finns i lager på Klubbbhuset) just nu! Unihoc, Fatpipe, exel och Salming är alla med på denna innebandyklubba-lista som enbart

Helgtipset v.47 – Innebandyhookar och Galante 4

·

Idag släpper vi ännu en innebandynyhet!! Det är innebandyspelare Alexander Galante Carlström som nu lagom inför innebandyvm ska byta innebandyklubba! Han byter från Galante 3 till den nya och färggladare versionen Galante 4! Daniel Larnö och Kalle visar i dagens

Helgtipset v.46, TRAILER: Larnö lär känna Kim Nilsson, innebandyspelare

·

Daniel Larnö har varit nere i Schweiz och Zürich för att träffa den grymma innebandyspelaren Kim Nilsson! Kim är en av världens bästa innebandyspelare och han berättar för Larnö om sin innebandyklubba och hur han tänker när han spelar innebandymatch.

Helgtipset v.45, Nanoooooooo

·

Ny vecka nytt innebandytips. Daniel har varit utomlands och Kalle testar sin “härliga” sångröst….

Helgtipset v.44, Kalle Cam

·

Kalle får köra dagens Helgtips själv för Daniel måste spela in en informationsfilm om världens lättaste innebandyklubba: Salming Q1 Tourlite Aero 27. Det blir ett Kalle Cam-helgtips!

Helgtipset v.43, innebandytips

·

Kalle öppnar ett paraply inne i Klubbhusets innebandybutik i Göteborg och vi vet ju alla vad det betyder… Otur.

Klubbhusets Helgtips v.42

·

Vi är tillbaks i det gamla helgtipset igen. Idag ska vi bla presentera en innebandynyhet från Unihoc!

Helgtipset 100 dagar, del 5

·

Ännu en innebandynyhet släpps i Helgtipset! Nu har du möjlighet att förbeställa Ssvenska innebandylandslagets matchtröja från vår hemsida!