Helgtipset v.42, Halleluja-tipset

·

Nu händer det grejer!! visst, Daniels iPhone går sönder men det händer grejer på vår instagram och här i helgtipset! KH Tourlite Aero får ett Hallelujapris!!

Helgtipset v.41, ont i halsen..

·

Både Kalle och Daniel har ont i halsen.. Chefen går in och styr upp det hela!

Helgtipset v.40, bästa tipset helgtipset.

·

Idag släpper Kalle och Daniel 2 st superkampanjer! Daniel tipsar om och sänker priset på Unihoc Textreme och kalle ger sig på Zones mest populär innebandyklubba Air SL 27 med innebandybladet Supreme längst ner.

Helgtipset v.39, Rudd-tipset..

·

Killarn har haft en hektisk vecka där dom bland annat varit i Uppsala och hälsat på innebandyspelare Alexander Rudd. När Kalle och Daniel träffade Rudd så pratade dom bland annat om Alexanders nya innebandy klubba: Oxdog Alex Rudd edt.

Helgtipset v.38, glasögontipset

·

idag uppmärksammar vi bla att det är lag på att man som ungdomsspelare måste ha glasögon på sig när man spelar innebandy och så har äntligen STL Bamboo 5 kommit in i lager!

Helgtipset v.37

·

Fredag igen och då släpper vi Helgtipset! Iadg med en lansering av en helt ny innebandyklubba från Klubbhuset och Unihoc. Och mot slutet kommer Rasmus Enström på besök..

Helgtipset v.36, RAINBOW

·

Helgtipset v.35

·

Bara Daniel i dagens Helgtipset, Kalle är upptagen med att skicka alla era innebandyklubbor och innebandyblad till er, våra kunder. Tack för att ni handlar av oss! Idag ger Daniel Larnö er riktigt fina priser på världens bästa innebandyskor, men

Sommarhelgtipset 2015, innebandytips

·

Daniel Och Kalle är på stranden för att bada, sola och tipsa om grymma innebandynyheter.

Helgtipset v.13, Tok-REA!!!

·

Nu kör vi igång den bästa rean på innebandygrejer ni kan tänka er! Vi har rea på http://klubbhuset.com/ och i våra innebandybutiker i Göteborg, Uppsala, Umeå och Karlstad! Välkommen!

Helgtipset v.12, det snabba tipset.

·

Idag är det bråttom! Dagens helgtipst går i en rasande fart men trots det så hinner kalle och Daniel med att tipsa om 3 st riktigt bra innebandyklubbor som vi satt på kampanj över helgen.

Helgtipset v.11, Träffbildshelgtipset

·

Denna veckan ska Daniel och Kalle ha TÄVLING! Man mot man.. Missa heller inte alla kampanjer vi har på innebandyklubbor från Salming.

Helgtipset v.10, det 100:e avsnittet

·

tro det eller ej men detta är det 100:e avsnittet av innebandyprogramet HELGTIPSET. Vi är sjukt stolta och får till och med tårta av chefen!! Fantastiskt, 100 avsnitt, och så får man en tårta.. Men självklart är avsnittet proppat med

Det seriösa Helgtipset v.9, innebandyprogram.

·

Förra veckan hade vi 2 ninjor på besök, Helgtipset blev helt enkelt för oseriöst.. men nu är Daniel Larnö och Kalle tillbaka och dom är seriösare än någonsin! Härligt!!

Helgtipset v.8, innebandytips

·

Idag är det 2 Ninjor som håller i Helgtipset.. Dom visar karatesparkar och hur man hanterar en innebandyklubba. Förlåt. Jag menar ett svärd..