Världens största innebandybutik har blivit även en TV-kanal! Klubbhuset TV ger dig recensioner, intervjuer, innebandy-inspiration, och mycket mycket mer. Se gärna filmen nedan för mer information!

Innan lanseringen av vår nya innebandysida gjorde innebandysajten.se en artikel om oss. Se nedan:

Klubbhuset tar nu nästa steg i sin utveckling att vara världens största och ledande innebandybutik. Nu lanserar man Klubbhuset.tv – en sajt där man samlar alla sina filmer. Sajten har premiär på torsdag kl 18.00.
– Vi samlar allt på en sajt nu för att underlätta för våra besökare att hitta rätt video eller recension eller för de som  vill följa videobloggen med bland annat Niklas Jihde, säger Klubbhusets Magnus Augustsson till Innebandysajten.se.

Klubbhusets filmer med allt från intervjuer med SSL- och landslagsstjärnor till recensioner av klubbor och produkter har varit mycket populära. Nu samlar man alla filmer på nya sajten Klubbhuset.tv.

Klubbhuset.tv är uppbyggd så man enkelt kan söka och leta reda på just den film eller recension man vill titta på. Klubbhuset är ensamma när det gäller videorecensioner av produkter på innebandysidan.
När man introducerade recensionerna sköttes inspelningarna med en vanlig iPhone. Men Klubbhuset ville mera och satsade seriöst på sina recensioner och intervjuer. Man investerade i riktig kamerautrustning och resultatet ser vi nu.

Innebandysajten frågade Klubbhusets Magnus Augustsson om varför man lanserar Klubbhuset.tv?

– Vi samlar allt på en sajt nu för att underlätta för våra besökare att hitta rätt video eller recension eller för de som  vill följa videobloggen med bland annat Niklas Jihde. De som kommer att följa oss på Klubbhuset.tv kommer även att få se mycket nytt som kommer att hända, bland annat inför nästa säsong.”

Kontakt:
Telefon: 031-194000
Mail: info@klubbhuset.eu

Besöksadress:
Klubbhuset/Reichen Sport
Valhallagatan 3
41251 Göteborg