Klubbhuset recenserar Q3, innebandyblad från Salming.

·

tredje Q-bladet från innebandyleverantören Salming har sedemera fått namner Q3. Detta är ett innebandyblad som kommer till sommaren 2015. Daniel Larnö har dock redan hunnit testa det och ger en sina tankar med bladet, bla är detta ett av de

Klubbhuset recenserar Replayer vs Player, innebandyblad.

·

Daniel Larnö har, med hjälp av vissa medarbetare på innebandybutiken Klubbhuset, testat Unihocs nya innebandyblad Replayer. Replayer bygger på unihocs gamla innebandyblad, från 2005, Player.

Klubbhuset visar Unihoc TeXtreme, bland annat intervju med Unihoc.

·

Vi visar i dagens innebandyvideo upp unihocs nya lätta innebandyklubba Textreme. unihocs Johan jihde berättar om klubban som nu finns att förbeställa hos oss på Klubbhuset, både online och i våra innebandybutiker .

Klubbhuset recenserar 4 löparskor.

·

Nu drar försäsongen igång för alla innebandyspelare, dax att ge sig ut i löparspåret! För om man vill bli en riktigt bra innebandyspelare och komma med i landslaget så måste man ha en bra fysik. Idag testar Daniel Larnö löparskor

Klubbhuset förhandsvisar Unihoc KH STL Bamboo 4, innebandyklubba

·

Så kommer då äntligen uppföljaren till säsongens hetaste innebandyklubba, Unihoc KH STL Bamboo 4 är här att förbeställa! Denna varianten av den populära klubbvan har som sina föregångare 26 mm flex och sam vanligt bestämmer du själv vilket innebandyblad du

Klubbhuset visar KH X-Shaft Tourlite Aero KZ TC 29, innebandyklubba

·

Så är det återigen att presentera en ny innebandyklubba! Denna gång har vi gjort en ny sticka ihop med Salming och det är inte vilken innebandyklubba som helst utan en riktig nyhet! Denna klubban har ett superlätt skaft kallat Tourlite

Larnös träffbild med Salming Q3, innebandyblad

·

Helt oredigerat klipp där ni får se hur Daniel Larnös träffbild ser ut med Salmings nya innebandyblad q3.

Info Salming KH Tourlite Aero 189g, innebandyklubba.

·

Nu kan vi presentera vår första KH edt-innebandyklubba för innebanddysäsongen 2015/2016. det är en Kh Tourlite Aero som vi gjort tillsammans med Salming. Detta är innebandyklubban som under en tid hade världsrekordet som världens läöttaste innebandyklubba.

Klubbhuset recenserar Salming Viper, innebandysko

·

Egentligen kom denna innebandyskon redan hösten 2014 men det är först nu som daniel Larnö haft tid att testa den.. Tidigare har Daniel spelat med innebandyskon Salming Race men nu testar han alltså Salmings andra dojja Viper, hör vilken av

Salming om Viper, innebandysko

·

Salming berättar i dagens video om sina tankar kring innebandyskon Viper, självklart kommer det även en recension av skon. Daniel lovar att den kommer inom ett par veckor.

Klubbhuset recenserar Fat 27, innebandyklubba från FatPipe

·

Daniel har testat den raka innebandyklubban från Fatpipe, en klubba som passar många typer av innebandyspelare. Du kan spela elitinnebandy med den men också korpen eller annan typ av motions-innebandy fungerar att ha Fatpipe Fat 27 till.

Klubbhuset recenserar Zone Hyper, innebandyblad

·

Så blev då det äntligen en recension av innebandybladet Hyper ifrån Zone. Daniel Larnö testar i dagens recension alla typer av skott med årets nya innebandyblad från Zone.

Klubbhuset visar och “recenserar” KH KZ TipCurve 6, innebandyklubba

·

Daniel har recenserat tidigare versioner av denna innebandyklubban och nöjer sig därför med att länka till dessa och enbart visa den snygga desigen på Salming Klubbhuset kickZone TipCurve 6. Missa inte att den även finns som juniorklubba.

Klubbhuset recenserar Fatpipe Boom, innebandyklubba.

·

innan jul 2014 släppte Fatpipe innebandyklubban G-series Boom 27, som ska vara en lätt skottklubba. Men är den det? Daniel tar lite hjälp av Kalle och testar klubban med dragskott, slagskott och handledsskott.

Klubbhuset recenserar Rudd edt 27, innebandyklubba från Oxdog

·

Daniel har testat innebandyklubban som en av världens bästa innebandycentrar använder. Nämnligen Alexander Rudds klubba, Oxdog Rudd edt.