Klubbhusets Ridderström om Gravity från Exel.

·

Vår medarbetare från Klubbhuset i Uppsala får i dagens video uttala sig om sin favorit klubba: Exel Gravity med AIR-blad.

Klubbhuset recenserar Touch-plasten från Salming

·

Innebandyleverantören Salming släpper ny plast i sina populäraste innebandyblad. Känns so  en självklarhet att Daniel Larnö ska testa denna plasten.

Förhandsvisninga av Exel Galante 5, innebandyklubba

·

Succén fortsätter! Vi gör även denna säsongen en innebandyklubba ihop med Alexander Galante Carlström! Detta året finns det ett par uppdateringar, kika videon för mer information…

Zone Malmström 3, förbeställning

·

Idag får ni se den tredje varianten av Malmström 3, en innebandyklubba från Zone. Lite mer färg, lite roligare men fortfarande en lika bra innebandyklubba!

Klubbhuset recenserar AVOX-bladet från Oxdog

·

Innebandylyeverantören oxdog släpper nytt innebandyblad sommaren 2015 och självklart testar Daniel Larnö det! Och han blir ganska rejält överraskad…

Träffbild med Oxdog Avox, innebandyblad.

·

Daniel Larnö håller på med en recension av nya innebandybladet Avox ifrån Oxdog. Detta är en tagning, en hel tagning utan klipp i.

Förbeställningsvideo för KH Oxdog Viper, innebandyklubba

·

Idag är vi stolta över att få presentera en ny KH-klubba. denna ägången är det en innebandyklubba från Oxdog, nämligen Oxdog Viper 27 med ett superlätt innebandyskaft. Som standard sitter världens bästa grepplinda på, KH Grip Grå.

Förbeställningsinformation för Zone Ripple Rainbow. (Kalle & Daniel-klubban)

·

Nu finns den äntligen att förbeställa! innebandyklubban som Klubbhusets Karl Andersson och Daniel Larnö designat och bestämt flex och form på!

Kalle & Daniel gör en innebandyklubba, feat. Kalle Brännberg & Zone del 4 av 4.

·

Sista delen av programserien där Daniel Larnö och Karl Andersson gör en innebandyklubba ihop med leverantören Zone från Mölnlycke nära Göteborg. I dagens avsnitt får ni se den färdiga innebandyklubban samt höra killarnas åsikter om den samma.

Info om förbeställning av Exel Gravity, innebandyklubba

·

Nu har chefen, och Larnö, info till er om förbeställningarna av Gravity. Alla som förbeställer Exel Gravity från http://klubbhuset.com/ får ett extra innebandyblad från Exel, självklart valfritt. Klubborna levereras under juli månad 2015.

Exel berättar om Nya Gravity, innebandyklubba

·

Daniel har träffat innebandyleverantören Exel för att höra med dom om deras nya innebandyklubba, GRAVITY. Gravity ska vara en superlätt innebandyklubba och en glädjande nyhet är att den kommer i även 23mm flex. Exakt vikt får vi återkomma till med

Daniel & Kalle gör en innebandyklubba feat. Kalle Brännberg och Zone, del 3 av 4.

·

Märke, modell och flex är bestämt men i dagens avsnitt börjar killarna prata om vilken design det ska vara på innebandyklubban..

Förhandsvisning av KH STL Bamboo 5 (flex 29), innebandyklubba från Unihoc

·

Underbar innebandydag idag! Vi släpper ännu en KH-edt innebandyklubba! Denna gången är det en ny flex på STL Bamboo, nu med 29 flex!

Klubbhuset recenserar Q3, innebandyblad från Salming.

·

tredje Q-bladet från innebandyleverantören Salming har sedemera fått namner Q3. Detta är ett innebandyblad som kommer till sommaren 2015. Daniel Larnö har dock redan hunnit testa det och ger en sina tankar med bladet, bla är detta ett av de

Klubbhuset recenserar Replayer vs Player, innebandyblad.

·

Daniel Larnö har, med hjälp av vissa medarbetare på innebandybutiken Klubbhuset, testat Unihocs nya innebandyblad Replayer. Replayer bygger på unihocs gamla innebandyblad, från 2005, Player.