Klubbhuset recenserar Touch-plasten från Salming

·

Innebandyleverantören Salming släpper ny plast i sina populäraste innebandyblad. Känns so  en självklarhet att Daniel Larnö ska testa denna plasten.

Klubbhuset recenserar AVOX-bladet från Oxdog

·

Innebandylyeverantören oxdog släpper nytt innebandyblad sommaren 2015 och självklart testar Daniel Larnö det! Och han blir ganska rejält överraskad…

Träffbild med Oxdog Avox, innebandyblad.

·

Daniel Larnö håller på med en recension av nya innebandybladet Avox ifrån Oxdog. Detta är en tagning, en hel tagning utan klipp i.

Klubbhuset recenserar Q3, innebandyblad från Salming.

·

tredje Q-bladet från innebandyleverantören Salming har sedemera fått namner Q3. Detta är ett innebandyblad som kommer till sommaren 2015. Daniel Larnö har dock redan hunnit testa det och ger en sina tankar med bladet, bla är detta ett av de

Klubbhuset recenserar Replayer vs Player, innebandyblad.

·

Daniel Larnö har, med hjälp av vissa medarbetare på innebandybutiken Klubbhuset, testat Unihocs nya innebandyblad Replayer. Replayer bygger på unihocs gamla innebandyblad, från 2005, Player.

Larnös träffbild med Salming Q3, innebandyblad

·

Helt oredigerat klipp där ni får se hur Daniel Larnös träffbild ser ut med Salmings nya innebandyblad q3.

Innebandylandslagets utrustning del 2

·

Daniel Larnö var på vm-finalen i innebandy men fick inte göra en video från matchen pga rättigheter. Därför fotade han och satte ihop en form av video där vi visar upp innebandylandslagets innebandyklubbor och innebandyskor.

Svenska innebandylandslagets utrustning.

·

Daniel Larnö var på innebanbandymatchen mellan Sverige och Finlkand. Han fotade delar av det svenska innebandylandslagets utrustning. Vilka innebandyklubbor och innebandyskor har egentligen de svenska spelarna? Se videon och få svaret poå vad några av dom använder!

Unihoc berättar om Replayer , innebandyblad

·

Inom en snar framtid släpper Unihoc ett nytt innebandyblad och en ny serie med innebandyklubbor! Unihoc har utvecklat sitt gamla hederliga innebandyblad Player som varit så fruktansvärt populärt sedan det lanserades 2006, nu kommer dom med efterföljaren Replayer och det

Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med? Del 3.

·

I sista delen avslöjar innebandyspelaren Martin Östholm vilket innebandyblad han spelar med denna säsongen. Ska det bli Unihoc Unity eller Player…

Larnös träffbild med nya innebandybladet HYPER från Zone

·

Daniel har testat nya Zone Hyper och här hittar ni hans första skottserie, från start till mål. Självklart är det hans paradskott, dragskottet.

Träffbild: Alexander Galante Carlström, innebandyspelare

·

Daniel Larnö har träffat IBF Faluns Alexander Galante Carlström och gjort lite olika innebandyfilmer med honom. Detta är en del i recensionen av innebandyklubban Exel Galante 3 som Alexander själv recenserat för oss på Klubbhuset

Klubbhuset recenserar Unihoc Unity, innebandyblad

·

Daniel och Praktikant-Jacob har idag testat Unihocs nya innebandyblad: Unity.

Larnös träffbild med Unity, dragskott.

·

Denna innebandyfilmen är en del av kommande recensionen av innebandybladet Unity från Unihoc. Daniel Larnö visar alla skott från en tagning, just denna tagningen sköt Daniel bara dragskott.

Larnös träffbild med Unity, handledsskott.

·

Denna innebandyfilmen är en del av kommande recensionen av innebandybladet Unity från Unihoc. Daniel Larnö visar alla skott från en tagning, just denna tagningen sköt Daniel bara handledsskott.