Klubbhusets Ridderström om Gravity från Exel.

·

Vår medarbetare från Klubbhuset i Uppsala får i dagens video uttala sig om sin favorit klubba: Exel Gravity med AIR-blad.

Förhandsvisninga av Exel Galante 5, innebandyklubba

·

Succén fortsätter! Vi gör även denna säsongen en innebandyklubba ihop med Alexander Galante Carlström! Detta året finns det ett par uppdateringar, kika videon för mer information…

Zone Malmström 3, förbeställning

·

Idag får ni se den tredje varianten av Malmström 3, en innebandyklubba från Zone. Lite mer färg, lite roligare men fortfarande en lika bra innebandyklubba!

Förbeställningsvideo för KH Oxdog Viper, innebandyklubba

·

Idag är vi stolta över att få presentera en ny KH-klubba. denna ägången är det en innebandyklubba från Oxdog, nämligen Oxdog Viper 27 med ett superlätt innebandyskaft. Som standard sitter världens bästa grepplinda på, KH Grip Grå.

Förbeställningsinformation för Zone Ripple Rainbow. (Kalle & Daniel-klubban)

·

Nu finns den äntligen att förbeställa! innebandyklubban som Klubbhusets Karl Andersson och Daniel Larnö designat och bestämt flex och form på!

Kalle & Daniel gör en innebandyklubba, feat. Kalle Brännberg & Zone del 4 av 4.

·

Sista delen av programserien där Daniel Larnö och Karl Andersson gör en innebandyklubba ihop med leverantören Zone från Mölnlycke nära Göteborg. I dagens avsnitt får ni se den färdiga innebandyklubban samt höra killarnas åsikter om den samma.

Info om förbeställning av Exel Gravity, innebandyklubba

·

Nu har chefen, och Larnö, info till er om förbeställningarna av Gravity. Alla som förbeställer Exel Gravity från http://klubbhuset.com/ får ett extra innebandyblad från Exel, självklart valfritt. Klubborna levereras under juli månad 2015.

Exel berättar om Nya Gravity, innebandyklubba

·

Daniel har träffat innebandyleverantören Exel för att höra med dom om deras nya innebandyklubba, GRAVITY. Gravity ska vara en superlätt innebandyklubba och en glädjande nyhet är att den kommer i även 23mm flex. Exakt vikt får vi återkomma till med

Daniel & Kalle gör en innebandyklubba feat. Kalle Brännberg och Zone, del 3 av 4.

·

Märke, modell och flex är bestämt men i dagens avsnitt börjar killarna prata om vilken design det ska vara på innebandyklubban..

Förhandsvisning av KH STL Bamboo 5 (flex 29), innebandyklubba från Unihoc

·

Underbar innebandydag idag! Vi släpper ännu en KH-edt innebandyklubba! Denna gången är det en ny flex på STL Bamboo, nu med 29 flex!

Klubbhuset visar Unihoc TeXtreme, bland annat intervju med Unihoc.

·

Vi visar i dagens innebandyvideo upp unihocs nya lätta innebandyklubba Textreme. unihocs Johan jihde berättar om klubban som nu finns att förbeställa hos oss på Klubbhuset, både online och i våra innebandybutiker .

Klubbhuset förhandsvisar Unihoc KH STL Bamboo 4, innebandyklubba

·

Så kommer då äntligen uppföljaren till säsongens hetaste innebandyklubba, Unihoc KH STL Bamboo 4 är här att förbeställa! Denna varianten av den populära klubbvan har som sina föregångare 26 mm flex och sam vanligt bestämmer du själv vilket innebandyblad du

Klubbhuset visar KH X-Shaft Tourlite Aero KZ TC 29, innebandyklubba

·

Så är det återigen att presentera en ny innebandyklubba! Denna gång har vi gjort en ny sticka ihop med Salming och det är inte vilken innebandyklubba som helst utan en riktig nyhet! Denna klubban har ett superlätt skaft kallat Tourlite

Info Salming KH Tourlite Aero, innebandyklubba.

·

Nu kan vi presentera vår första KH edt-innebandyklubba för innebanddysäsongen 2015/2016. det är en Kh Tourlite Aero som vi gjort tillsammans med Salming. Detta är innebandyklubban som under en tid hade världsrekordet som världens läöttaste innebandyklubba.

Klubbhuset recenserar Fat 27, innebandyklubba från FatPipe

·

Daniel har testat den raka innebandyklubban från Fatpipe, en klubba som passar många typer av innebandyspelare. Du kan spela elitinnebandy med den men också korpen eller annan typ av motions-innebandy fungerar att ha Fatpipe Fat 27 till.