Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med, del 2

·

Inför innebandysäsong 14/15 släpper Unihoc ett nytt innebandyblad, UNITY. Martin Östholm, Pixbo och innebandylandslaget, har under många år spelat med Unihoc Player-bladet men har nu bestämt sig för att testa det nya bladet Unity. Vi följer honom när han testar

Larnös träffbild med nya innebandyklubban X-shaft TipCurve!

·

Daniel Larnö håller på att recensera vår nya innebandyklubba från Salming: KH X-shaft TipCurve 2° men recensionen är inte fär dig så han släpper en kortisfilm där han visar sin träffbild vid en av tagningarna.

Klubbhuset visar Fatpipe Fat27, innebandyklubba

·

Ny innebandyklubba från fatpipe som bara finns hos oss här på Klubbhuset. Rak i skaftet och med 27-flex.

Valet. Vilket innebandyblad ska Östholm spela med, del 1

·

Inför innebandysäsong 14/15 släpper Unihoc ett nytt innebandyblad, UNITY. Martin Östholm, Pixbo och innebandylandslaget, har under många år spelat med Unihoc Player-bladet men har nu bestämt sig för att testa det nya bladet Unity. Vi följer honom när han testar

Klubbhuset träffar Kim Nilsson som byter innebandyklubba.

·

I början av maj träffade vi innebandyspelaren Kim Nilsson som till nästa säsong byter märke på sin innebandyklubba. Kim har länge spelat med Unihoc Featherlight men byter alltså nu till Salming!

Klubbhuset recenserar Player 26 vs Q1 CC vs Exel Master, innebandyklubbor

·

Idag har Daniel har testat 3 innebandyklubbor med lite billigare pris. Kanske kan det vara innebandyklubbor som riktar sig mot moyionärer eller korpenspelare men även du som vill ha en extraklubba med dig till matchen kanske ska lyssna lite extra

Klubbhuset recenserar Zone Ripple 27, rak innebandyklubba.

·

Curve-varianten av denna innebandyklubban kom i somras och strax innan jul släppte Zone denna raka varianten av sitt Ripple-skaft. Daniel har testat båda och i denna recensionen får du höra hans tankar av den raka varianten.

Klubbhuset recenserar Exel HELIX, lätt innebandyklubba från Exel.

·

Daniel har testat en världsnyhet, Exel har släppt sin lättaste innebandyklubba någonsin

Klubbhuset visar upp KH G-series 2, innebandyklubba från Fatpipe

·

Daniel har recenserat innebandyklubban Fatpipe G-series vid 2 tillfällen tidigare så idag nöjer vi oss med att visa upp vår nyhet.

Klubbhuset recenserar KH Tourlite, innebandyklubba från Salming

·

Daniel Har etestat innebandyklubban KH Tourlite som vi på Klubbhuset tagit fram ihop med Salming. Ett rakt innebandyskaft där du som innebandyspelare får välja vilket innebandyblad du ska ha längst ner.

Klubbhuset recenserar KH Galante 2, innebandyklubba från Exel

·

Daniel pratar om innebandyspelaren Alexander Galante Carlströms nya innebandyklubba. Och vad är det för utmaning i slutet?

Klubbhuset recenserar Fatpipe G-bow, innebandyklubba

·

Nytt superlätt innebandyskaft från innebandyleverantören FatPipe. Skaftet är böjt med en Bow och längst ner sitter innebandybladet WIZ.

Klubbhuset recenserar Fatpipe Bow 28 Shooter, innebandyklubba.

·

Skott, skott, skott är det som gäller med denna innebandyklubban!

Klubbhuset recenserar Unihoc Power Curve 1.0 29, innebandyklubba

·

Vi har tillsammans med Unihoc tagit fram en ny innebandyklubba. KH Power Curve är ett designmirakel, en av de snyggaste innebandyklubborna denna säsongen. Men är det en bra innebandyklubba? Se recensionen och hör vad Daniel Larnö tycker.

Klubbhuset recenserar Oxdog Curve innebandyklubba

·

Det är inte bara Unihoc och Zone som har Curve bland innebandymärkena. Oxdog har även dom en innebandyklubba med Curveskaft och den har Daniel testat idag