Klubbhuset recenserar 4 löparskor.

·

Nu drar försäsongen igång för alla innebandyspelare, dax att ge sig ut i löparspåret! För om man vill bli en riktigt bra innebandyspelare och komma med i landslaget så måste man ha en bra fysik. Idag testar Daniel Larnö löparskor

Klubbhuset recenserar Salming Viper, innebandysko

·

Egentligen kom denna innebandyskon redan hösten 2014 men det är först nu som daniel Larnö haft tid att testa den.. Tidigare har Daniel spelat med innebandyskon Salming Race men nu testar han alltså Salmings andra dojja Viper, hör vilken av

Salming om Viper, innebandysko

·

Salming berättar i dagens video om sina tankar kring innebandyskon Viper, självklart kommer det även en recension av skon. Daniel lovar att den kommer inom ett par veckor.

Innebandylandslagets utrustning del 2

·

Daniel Larnö var på vm-finalen i innebandy men fick inte göra en video från matchen pga rättigheter. Därför fotade han och satte ihop en form av video där vi visar upp innebandylandslagets innebandyklubbor och innebandyskor.

Svenska innebandylandslagets utrustning.

·

Daniel Larnö var på innebanbandymatchen mellan Sverige och Finlkand. Han fotade delar av det svenska innebandylandslagets utrustning. Vilka innebandyklubbor och innebandyskor har egentligen de svenska spelarna? Se videon och få svaret poå vad några av dom använder!

Klubbhuset recenserar Asics Gel Fastball, innebandysko

·

Daniel har under ett par veckor testat Asics nya innebandysko Gel Fastball och han är supernöjd. Hör varför i dagens recension!

KH recenserar Adidas vs Adidas vs Adidas

·

Daniel Larnö har testat 3 innebandyskor från Adidas: Counterblast, Booster och Team. I dagens film får du höra vilken innebandysko han gillar bäst men även vilken som är Kalles favorit.

Klubbhuset testar Unihocs nya innebandyskor.

·

Vi har som första och enda innebandybutik fått möjlighet att testa dom nya innebandyskorna från Unihoc. Skorna lanseras sommaren 2014 och kommer gå att köpa på http://klubbhuset.com/

Klubbhuset är på Unihocs release-fest där Unihoc avslöjar en innebandynyhet!

·

Unihoc bjöd till fest och vi var där. I denna filmen får ni komma in bakom kulisserna på Unihocs release-fest när dom släpper en jättenyhet!

Klubbhuset recenserar Salming R1, innebandysko.

·

Salming släppte för ett tag sedan en ny innebandysko. Salming R1 ska vara en uppdatering av deras gamla x-Factor.

Klubbhuset recenserar Adidas Counterblast, innebandysko

·

Äntligen släpper även Adidas en renodlad innebandysko. Men är den bra, är den skön, blir du en snabb innebandyspelare i den?

“Recension” av Asics Gel Cyber Speed, innebandysko

·

Mikael Fredriksson på Asics berättar om hur deras nya innebandysko är uppbygd och varför den passar innebandy så bra. Missa inte heller innebandyspelaren Isaac Roséns omdöme av skon.

“Recension” Asics Gel Blast 4, innebandysko

·

Asics Gel Blast 4 en fantastiskt bra innebandysko, hör vad Asics själva har att säga om skon.

Recension Salming Speed Goalie, Innebandysko för målvakter

·

Salming har utvecklat innebandymålvaktsskon. Vi tog bilen och åkte ut till Salming och hörde hur dom tänkt när dom vidareutvecklat innebandyskon Salming Speed Goalie

Recension Salming X-factor, innebandysko

·

Salming X-Factor, en snabb och snygg innebandysko.